Menu

☑️ Kedves érdeklődök, megrendelők. A jelenlegi helyzetben is fogadjuk a megkereséseket és az előírásoknak megfelelően, a legnagyobb elővigyázatossággal végezzük az üveges munkákat. +36 70 391 4030

Törökbálinti üveges - üveges24

Köszönjtük honlapunkon! Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Üveges szolgáltatások Törökbálintion.

Cégünk üvegezéssel, thermo üveg cserével, edzett üveg és tükör készítéssel, beépítéssel és egyedi üveges munkák kivitelezésével foglalkozik. Üveges24 - Törökbálint az Ön partnere! Velünk számolhat! Kérjen ingyenes ajánlatot üvegezésre, üveges munka kivitételezésre űrlapunk segítségével.

Üvegezés, üvegcsere

Vállaljuk sérült, törött üvegének cseréjét, fa, fém, műanyag nyílászárókban akár a helyszínen, de akár ha behozza műhelyünkbe is.

Üvegezés biztosításra:

Üvegezés, üvegcsere, thermo üveg csere, sérült edzett üvegek újra gyártása - beépítése biztosítási kárrendezére is. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók utólag számla ellenében megtérítik önnek.

Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Budajenő, Biatorbágy, Bicske, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Tata, Törökbálint, Tök, Zsámbék. Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket  (+36) 70 3914030

Ajánlatkérés üvegezésre

captcha